Mucenici muntenesti

de ianculubita in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 4371 vizualizari

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

05.03.2013, 12:25

si acestia arata bine numai ca mucenicii nu se strecoara ci se lasa in zeama in care au fiert si se servesc cu zeama cu tot iar zeama se indulceste si se aromeaza (te rog sa-mi ierti completarea)

Rocsi 1

05.03.2013, 12:35

Asa fara zeama mananc si eu, altfel nu

danamatei 1

05.03.2013, 12:55

o sustin pe mamaie elena, are dreptate, si zeama este buna, dulce si aromata

ianculubita 1

05.03.2013, 14:00

Aha...eu am citit prin retete ca se lasa cu zeama,dar m-am gandit ca au gresit asa se intampla cand nu stii oricum cred ca nu mi-ar place cu zeama;multumesc pentru completatea cunostintelor

Ela68 1

05.03.2013, 14:04

Zeama este exceptionala, mai ales daca are esenta de rom si vanilie.

Sim0na 1

05.03.2013, 14:36

Preferatii mei!! Ca doar sunt munteanca

Samy 1

05.03.2013, 14:46

Tare bun arata , imi aminteste de copilarie. Cu sau fara zeama, depinde de gustul fiecaruia si de regiunea de unde vine reteta. Eu ii prefer pe cei de aici din reteta

diana_k 1

06.03.2013, 17:40

ortansa 1

07.03.2013, 09:14

Mie imi plac cu zeama, dar sunt buni si fara zeama .

Toamna07 1

07.03.2013, 13:13

Si eu tot cu zeama Ii servesc, dar nu refuz portia asta generoasa.
Fur si lingurita!

feliciacristea46 1

07.03.2013, 16:55

cu zeama au farmec dar cei moldovenesti sunt copti , cu miere si nuca pe deasupra !

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti a la Jamila