Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 3414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame mozzarella
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri pesmet amestecat cu sare/piper
  • 1 conserva de linte
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata:

Mozzarella se taie felii, care se tavalesc prin faina, apoi albus de ou, pesmet si din nou albus de ou si pesmet. 

Se aseaza intr-o tava care se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute, introcandu-le pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. 

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se agauga ceapa. Se gateste la foc mic, amestecand frecvent pana cand aceasta devine dulce si s-a inmuiat, aproximativ 15-20 de minute. La final, se adauga lintea din conserva, clatita in prealabil sub jet de apa rece pentru indepartarea excesului de sare.

Se condimenteaza si se amesteca pentru omogenizare, lasand-o pe foc inca 3-4 minute. 

Se servesc feliile de mozzarella pane impreuna cu salata calda de linte si ceapa caramelizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de linte rosie la cuptor