Mousse de ciocolata cu frisca

de rena in Dulciuri, 18 Mar 2014 | 11945 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

18.03.2014, 01:19

Teleporteaza si la mine un pahar Cel mijlociu sa nu fiu obraznica )

Valclaudia 1

18.03.2014, 06:04

... iau si eu portia din dreapta...

Bunica 1

18.03.2014, 06:26

E acum eu ce sa mai zic.......vreau ce a ramas

Constelatialeu 1

18.03.2014, 06:51

eu nu mai zic....

anca_rm 1

18.03.2014, 08:25

wow ce bine arata

MotanLaOale 1

18.03.2014, 08:31

Alexandra Burz 1

18.03.2014, 08:34

super

ianculubita 1

18.03.2014, 08:45

Lavinia 1

18.03.2014, 09:31

rena 1

18.03.2014, 09:34

Este pt toata lumea va multu
mesc mult

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:30

Yummy!

mihaelacojocaru2007 1

18.03.2014, 10:32

cum adaug retea la FAVORITE pentru salvare si mai ales vizualizare?

mihaelacojocaru2007 1

18.03.2014, 10:34

ma poate lamuri cineva? Va rog!

Rocsi 1

18.03.2014, 11:03

Yamiii ..Mihaela Cojocaru, deasupra pozei scrie favorite si apesi acolo..Dar daca reteta nu a fost inca aprobata de administratori inca nu o poti pune la favorite. Asta este aprobata si se poate

Pushaa 1

18.03.2014, 11:03

bun!

- Andreea - 1

18.03.2014, 12:00

Iau si eu un pahar

mihaelacojocaru2007 1

18.03.2014, 12:13

multumesc mult rocsi

Alinutza80 1

18.03.2014, 18:02

rena 1

19.03.2014, 01:34

Ma bucur ca va placut

Ancutsa 1

27.08.2016, 15:53

Minunata reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar