Mousse de ciocolata

de AlexTeacher in Dulciuri, 9 Mai 2016 | 3333 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

09.05.2016, 17:08

Super reteta! La favorite cu ea Pot servi?

Andra_Constantinescu 1

09.05.2016, 18:01

Cum adica sa impaturim albusul? Nu prea inteleg partea asta

MotanLaOale 1

09.05.2016, 18:57

buna rau

Rocsi 1

09.05.2016, 19:05

Ce bine suna...Andra, cred ca se refera la amestecat. Amesteci cele doua compozitii, cu o paleta, cu miscari lente si faci cam 40-50 de invarteli, eu asa cred

Panacris 1

09.05.2016, 20:57

Panacris 1

09.05.2016, 20:59

Andra, exact ce spune Rocsi, atunci când combini crema de galbenus cu albusul pufos, amesteci usor de sus în jos, cu mișcări lente, că să dispară aerul din spuma de albușuri

Panacris 1

09.05.2016, 21:00

Eu am zâmbit larg când am citit la ingrediente ”unt calitativ” . Oare ce vor înțelege gospodinele începătoare ????

Bya Ralu 1

09.05.2016, 21:24

ce bunatate

simona72 1

09.05.2016, 21:32

Te urasc ) Foarte fain ce ai facut!!

Andra_Constantinescu 1

09.05.2016, 22:55

Multumesc, fetelor. A fost si propozitia compusa in asa fel incat nu prea intelegeam ce trebuie sa iau de la baia de aburi...ma gandeam ca trebuie sa iau apa fierbinte )

AlexTeacher 1

10.05.2016, 16:27

Hello. A impaturi albusul batut intr-o compozitie, inseamna amestecat de jos in sus, cu miscari lente si mentinand bulele de aer din albus in interior. Cand amesteci normal, bulele de aer se distrug, iar desertul nu mai iese aerat. A folosi un unt calitativ inseamna sa nu folositi cel mai ieftin unt de piata, unt cu chintale de apa in el, grasime cu procentaj mic de unt sau margarina. Lurpak, President sau Elle and Virre sunt niste marci de unt calitativ.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata neagra cu visine din visinata si stafide