Moelleux au Chocolat

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 11 Feb 2010 | 6294 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

11.02.2010, 23:47

daca nu ai fi asezat capsunile credeam ca sunt ghivece pt. flori;

Miha 1

12.02.2010, 00:28

Eheheeee...de cand caut eu asa ghivece si nu gasesc... Felicitari Flori pentru desertul delicios!

ReteteleBunicii ro 1

12.02.2010, 01:28

Foarte tare arata! Vorbesc cu Mada maine dimineata ... poate facem in weekend Sar'na pentru reteta + pozele de pe blogul tau

Bucataria_Portocalie 1

12.02.2010, 09:19

Teo, nu sunt ghivece , ai idee cat timp am cautat forme micute de sufleuri?

Miha, le-am gasit in sfarsit la Metro, ma bucur ca-ti place desertul.

Mirealex, multumesc frumos pentru aprecieri!

cccris 1

12.02.2010, 09:37

o notez in caiet, sa stea la rind la testat.

Sylvia 1

12.02.2010, 11:08

Excelenta

Rocsi 1

12.02.2010, 21:42

frumoase...

elena1988 1

10.02.2011, 16:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caise si crema "frangipane"