f bune si aromate...eu am folosit crema de patiserie cu preparare la rece, dar se paote face si de casa.
Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul, sarea, oul si untul rece taiat cubulete. Se amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza si se imparte apoi coca in 10 bucatele. Se pregatesc formele , se ung cu ulei si se infaineaza, apoi se pune in fiecare cate o biluta de aluat si se intinde bine, pana pe marginile formelor. Se incalzeste cuptorul la 200 grade si se coc cam 15-20 minute.
Crema se prepara la rece cu laptele, batandu-se cu mixerul pana devine o spuma densa. Cand sunt coapte tartele se scot din forme si se pune in fiecare tarta cate o lingurita de suc din compotul de ananas. Asta optional. Se lasa pana la racirea completa. Se umplu apoi cu crema, daca vreti sa iasa mai decorative puneti crema intr-un posh si le spritati apoi in forme diverse. Se orneaza cu bucati de ananas si cateva picaturi de ciocolata topita.
Pofta buna!
1
optional se poate adauga la ornare si frisca.
2
tartele pot fi acoperite in intregime cu fructe si apoi cu gelatina transparenta