Mini tarte cu fructe

de jolygina in Prajituri, 24 Ian 2011 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pandispan:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • fructe (eu am folosit un mar,2 kivi,o para si un grapefuit
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu fructe:

Separam albusurile de galbenusuri, dupa care batem albusurile spuma. Cand s-au intarit adaugam treptat zaharul, galbenusurile unul cate unul, uleiul si la sfarsit cele solide: faina, praful de copt si zaharul vanilat si esenta. Dupa ce le-am incorporat le punem in forma de briose si le dam la cuptor timp de 20 de min la foc moderat

Dupa ce am terminat de copt curatam fructele. Intre trimp am  pus gelatina la inmuiat. Fructele curatate si taiate cubulete le punem in formele de briose dupa care adaugam gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic cu suc de fructe

Adaugam peste fructele gelatinoase bucatile de briose pandispan si le dam la rece pana a doua zi dimineata

Le rasturnam pe fiecare invers dupa ce s-a inchegat gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:30

as veni si eu la o tarta dar imi este teama ca nu imi mai raman pana ajung eu

elena1988 1

26.01.2011, 15:59

adry88 1

05.05.2011, 19:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu spuma de visine