Mini-Pizza triunghiuri

de epurasha2bb in Pizza, 27 Apr 2010 | 6202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat :
  • - faina cat cuprinde,
  • -1 ceasca de apa calda
  • - o lingura de Garant Dr.Otker pt.aluaturi dospite(e un amestec de drojdie granule cu praf de copt),
  • -1 lingura unt moale,
  • -2 linguri lapte,
  • -1 praf de sare mare (e mai gustoasa),
  •  -1 ou.
  • pt.topping:
  • mezeluri ce va place, eu am pus Salam Palaciego;
  • cascaval,
  • branza de oi,
  • ciuperci champignion proaspete,
  • masline negre,
  • ketchup dulce/picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-Pizza triunghiuri:

Se face o gropita in mijlocul fainii care trebuie sa nu fie rece ci la temperatura camerei, apoi se pune in gropita oul batut si ceasca in care am amestecat untul, laptele, apa , garantul si sarea.Aluatul framantat asa ca o coca pufoasa care nu se lipeste de maini se lasa putin deoparte la cald cat timp tocam salamul, maslinele, ciupercile si radem cascaval gras galben si branza tare de oaie.

Intindem o foaie subtire,o asezam in tava, o ungem cu ketchup, apoi presaram cascaval si branza si apoi celelalte ingrediente.Apoi facem zig zaguri de ketchup dulce si bagam tava la cuptor.

Apoi servim calda taiata triunghiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-Pizza triunghiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

27.04.2010, 23:25

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:00

mamidesara 1

15.05.2010, 15:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pizza din aluat de foietaj