Mini pizza

de Adinacarla in Pizza, 14 Mar 2011 | 6502 vizualizari

 

Ultimul aperitiv dar la fel de bun...ma laud singura

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat foietaj
  • 200g sunca pizza
  • 200g cascaval dat pe razatoare
  • 3 linguri de ketchup
  • 1/2 ardei rosu
  • 1./2 ardei verde
  • 1/2 gogosar din otet
  • condimente pentru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Sunca, ardeii si gogosarul se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoare.

Am intins aluatul foietaj pe masa infainata. Apoi am uns foaia de aluat cu ketchup si am presarat condimente pentru pizza. Peste am asezat sunca, ardeii, gogosarul si cascavalul. Am rulat foaia de aluat si apoi am taiat-o in bucatele mici de aproximativ 2cm. Le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am mai pus putin cascaval ras pe fiecare bucata. Am introdus tava la cuptor si le-am copt pana cand s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sylvia 1

16.03.2011, 16:28

Super bune

Cris2711 1

23.03.2011, 12:20

buneeeee

adry88 1

26.05.2011, 12:15

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza