Mini Pavlova

de Corinuta in Torturi, 1 Aug 2011 | 9584 vizualizari

 

O data in viata trebuie sa incercati aceasta bunatate....macar o data!

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare
  • 200 g frisca
  • fructe ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pavlova:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.

Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.

Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]