Perfecte pentru o gustare, pentru pachetelul de la scoala sau servici, pentru masa de pranz sau chiar pentru picnic. Raman moi si sunt foarte gustoase. Eu am ales sa le fac cu mixt de seminte.
Pentru uns:
Punem intr-un castron laptele si uleiul, adaugam sarea si zaharul si apoi treptat faina si praful de copt. Framantam bine compozitia obtinuta si lasam sa se odihneasca aproximativ 10 minute. Dupa cele 10 minute de odihna intindem aluatul intr-o foaie de 5 cm de groasa. Taiem cercuri cu un pahar. Sau le decupam cat de mare doriti. Eu am folosit un pahar cu diametrul de 8 cm. Dupe ce le decupam, rondelele le punem in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt si le lasam iar la odihna 10 minute acoperite cu un prosop.
Intre timp dam drumul la cuptor sa se incalzeasca. Luam discurile de aluat gata odihnite si facem niste gauri mici in ele. Punem ulei de masline si presaram seminte si sare peste ele. Le dam la cuptor. Dupa 10 minute scoatem tava si ungem mini focaccia cu amestecul de apa si ulei si le mai punem in cuptor cca 5-10 minute.
Rezultatul este unul wow!