Cojile se pregatesc asa:
Se pune intr-o cratita apa,zaharul,sarea si margarina la foc mic si cand clocoteste se aduga toata faina odata si se mesteca foarte bine,sa nu ramana cocoloase.Se lasa la racit.Dupa ce se raceste se adauga ouale pe rand avand grija sa nu punem alt ou pana cel dinainte nu a fost bine incorporat.
Se tapeteaza tava de aragaz cu hartie cerata apoi se fac cojile pentru eclere cu lingura.Se pun in cuptorul preancalzit la 180 grade si se lasa sa se coaca.
Crema se pregateste asa:
Se amesteca zaharul,faina,cacaoa si ouale cu laptele recesi se pune la firt la foc mic,mestecand tot timpul pana se face ca o ciulama.Dupa ce s-a fiert se adauga margarina si esenta de rom.
Se lasa la racit ,apoi se umplu cojile.
Restul de crema l-am pus la castronele.
Pofta buna!
1
Se pot servii si cu frisca .