Deci nu incepeti cu intrebarile, de ce mini, de ce dovlecel, de ce cirese amare, de ce si de ce...pentru ca habar nu am, asa mi-a venit, asa am facut si gustul meu zice Delicioase, al vostru, gustu', habar n-am ce zice...
Dovlecii fiind foarte cruzi n-a fost nevoie sa-i curat si sa le scot semintele, doar i-am spalat si taiat capetele. I-am dat pe razatoarea mare, am adaugat zaharul tos, zaharul vanilat, sarea si ouale si am omogenizat. Apoi am adaugat uleiul ca la maioneza, apoi faina cernuta si am subtiat cu lapte dulce.
Am pus tigaia de clatite pe foc am incins-o si apoi cu o lingura am format mini clatitute. Le-am intors de pe o parte pe alta si le-am asezat pe un platou.
Se pot servi simple sau cu dulceata, eu am preferat cu dulceata de cirese amare, am incercat una si cu nuca macinata, delicioase in orice forma...