Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor

de Rahela Velicu in , 12 Iul 2018 | 2746 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 6-7 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • amestec de ierburi de gradina de la Delikat
  • cimbrisor de la Delikat
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor:

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.

Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina. 

Punem pe fiecare patrat de foietaj salata de rosii si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 20 -25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă