Daca aveti un adolescent, sau nu numai, un copil caruia sa-i placa mincarea tip fast-food, atunci aveti problemele pe care le am si eu. Din acest motiv incerc de fiecare data sa-i pregatesc baiatului de cite ori cere ceva gen shaorma, hamburger,etc...ceva facut in casa si pe cit posibil cu ingrediente de buna calitate. Nu cere des asa ceva dar este copil si atunci incercam sa ajungem la o intelegere in privinta asta...
Bagheta o taiem in doua pe lungime, o ungem cu unt, punem in mijloc feliutele de gorgonzola, cascavalul afumat taiat in doua si pus si el in mijloc,la fel si sunca, rosiile cherry taiate pe jumatate si bagate si ele la mijloc, iar deasupra radem putin cascaval. Am pus bagheta intr-o tava de chec, am dat la cuptor si al lasat pina s-au topit brinzeturile.
Servim cu ketchup de casa(eu nu am avut, dar l-am inlocuit cu unul bio) si citeva frunze de salata.
Pofta buna!!!
1
nu puneti cantitate mare de unt si brinzeturi, toate au multe grasimi , asa veti simti gustul fiecaruia in parte