Mingiute delicioase cu cocos

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 4614 vizualizari

 

Un desert din bucataria verde...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de nuci ( eu am pus braziliene)
  • 1 cana de caju
  • 1 cana de migdale
  • 1/2 cana de fulgi de cocos
  • 1 felie de ananas proaspat
  • 1 banana
  • 1 lingurita cacao
  • 3 linguri pline de unt de cocos( se gaseste in magazinele naturiste)
  • miere dupa gust eu am pus 3 linguri pline  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mingiute delicioase cu cocos:

Nucile, caju, migdalele... toate se fac pudra, se adauga fulgii de cocos, untul de cocos si mierea, se baga la blender ananasul impreuna cu banana si se amesteca cu compozitia. Se fac mingiute care se dau apoi prin fulgii de cocos. Se dau la congelator o jumatate de ora apoi se pastreaza la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute delicioase cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si foi din albus