Mincare de urzici

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2010 | 14049 vizualizari

COMENTARII (18)

Teo 1

22.03.2010, 21:13

de cand s-a mutat Bunica in capitala pregateste urzicile in ''blender''!or fi mai bune?si daca tot ati adaugat putin usturoi ,asa cum imi plac si mie,mamaliga nu s-a copt?oricum e reteta ideala!

gaby_duceag 1

22.03.2010, 21:57

wow!ce pofta mi-ai facut!!!eu doar le oparesc,nu le fierb asa mult, isi pastreaza proprietatile,apoi le toc bine cu un cutit.in plus,fata de reteta aceasta,pun si hrean,ati incercat?

fluturas 1

22.03.2010, 22:05

Bunica,imi plac foarte mult urzicile cu mult usturoi si mamaliguta langa.
Vin la masa,cat fac eu pana la Bucuresti?

liana_geicu 1

22.03.2010, 23:02

Am gustat si eu saptaman trecuta urzici, foarte bune, weekend-ul viitor ma duc acasa si sper sa mai mananc!

nadina73 1

22.03.2010, 23:06

grozave si foarte sanatoase

Oana 1

22.03.2010, 23:25

Si eu am facut urzici, cu mamaliguta, delicioase! mie imi place sa pun leustean verde deasupra, dar nu am gasit la piata...eu le frec cu faina si malai, apoi le subtiez cu zeama in care au fiert. Si eu le oparesc si apoi le fierb o ora, pana este codita f. moale

theodora 1

23.03.2010, 14:22

vai... am luni de zile de cand poftesc la urzici, cred ca am sa o iau pe strazi ca nebuna dupa urzici da' nu sunt nicaieri ...le ador dar am si ffff multi ani sa nu mai mananc

Bunica 1

23.03.2010, 15:29

Fetelor si eu tot cu mamaliga le mananc, dar de data aceasta n-am avut timp sa fac mamaliga. Mi-era asa de pofta ca le-am mancat goale. Teo, le-am" blenduit", cum ar zice Miha, ca sa le fac mai repede. M-au furnicat mainile pana seara de la ele.

madi_marin 1

23.03.2010, 20:11

cu o pereche de manusi chirurgicale scapam de intepaturile urzicilor...

Oana 1

23.03.2010, 21:27

Mie mi le curata mama

Bunica 1

24.03.2010, 13:59

Daca esti fetita mamei...

Oana 1

24.03.2010, 16:37

Chiar azi mi-a spus ca mi-a mai curatat o tura de urzici

Bunica 1

27.03.2010, 17:24

Oana, fii atenta ca de luni nu se mai mananca urzici.

Oana 1

28.03.2010, 19:43

Buni, nu fac... dupa Paste...le bag in congelator...La multi ani

gaby_duceag 1

29.03.2010, 07:51

buniiiii,adica..de ce nu se papa urzici saptamana asta?habar nu aveam...

Bunica 1

31.03.2010, 21:09

S-a intrat in saptamana patimilor, cand Hrjstos a fost batut cu urzici.

RuxyRux 1

11.11.2010, 20:46

Vai cat imi plac, ce frumusete...si ce mult mai este pana la primavara!

Lau 1

27.03.2011, 17:18

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu urzicute