Miel cu naut in sos de rosii

de katty in Oaie, 18 Iun 2015 | 3615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de rosii
  • 1 conserva de naut
  • sare
  • piper macinat
  • boia iute
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu naut in sos de rosii:

Pregatim carnea de miel cu 1-2 ore inainte. O spalam bine, o scurgem si o  masam bine cu un amestec de piper, boia si cimbru . Lasam carnea la rece, insa o scoatem cu jumatate de ora inainte de a gati. In uleiul incins punem la prajit bucatile de miel, iar dupa ce s-au albit bine pe toate partile punem ceapa tocata fin.Cand carnea s-a rumenit, iar ceapa s-a inmuiat adaugam vinul caldut. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.Cand vinul a-a evaporat adaugam conserva de rosii mixata, conserva de naut scursa , sare dupa gust, boia.(Daca mielul nu este suficient de fraged adaugam putina apa calduta si fierbem pana carnea se inmoaie bine)Putem firbe in continuare la foc mic cu vasul acoperit sau putem da vasul la cuptor pana sosul se leaga bine. Servim cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu naut in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

18.06.2015, 11:54

mihaelar63 1

18.06.2015, 12:34

Felicitaripentru reteta si prezentare

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:47

Ce-mi place nautul ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac