Merluciu cu legume si sos de rosii

de - Andreea - in Peste, 10 Sep 2014 | 8808 vizualizari

COMENTARII (37)

Adele 1

10.09.2014, 15:38

- Andreea - 1

10.09.2014, 15:41

Adele

AnyCostescu 1

10.09.2014, 15:42

like like like

- Andreea - 1

10.09.2014, 15:44

Bunica 1

10.09.2014, 15:45

Ooooo!ce farfurie frumoasa!Ce e in ea e delicios!

Merisor 1

10.09.2014, 16:06

Vai cat de bine arata! Ador pestele de orice fel!

MotanLaOale 1

10.09.2014, 16:10

Constelatialeu 1

10.09.2014, 16:13

Dya Daniela Andrei 1

10.09.2014, 16:25

Gherca Daniela 1

10.09.2014, 16:46

arata foarte bine si ce culoare !

Bya Ralu 1

10.09.2014, 16:52

ce bun e

mihaelar63 1

10.09.2014, 17:25

Ce arome , ce culori Aproape am crezut ca e facut de mine , asa bine arata )

babi5 1

10.09.2014, 18:07

::bd

diaconta 1

10.09.2014, 19:21

Foarte bine arata

MOKUSKA 1

10.09.2014, 20:35

Foarte bună

reisnaor_2006 1

10.09.2014, 21:30

delicios

- Andreea - 1

10.09.2014, 22:58

Mihaela

- Andreea - 1

10.09.2014, 22:58

Nuu ma da de gol

- Andreea - 1

10.09.2014, 22:59

babi

- Andreea - 1

10.09.2014, 22:59

Dia...multumesc

- Andreea - 1

10.09.2014, 23:00

Buni

- Andreea - 1

10.09.2014, 23:01

Roxana

- Andreea - 1

10.09.2014, 23:02

Mookuska

- Andreea - 1

10.09.2014, 23:03

Bya

- Andreea - 1

10.09.2014, 23:03

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras prăjit în mălai şi în făină