Mere umplute la cuptor

de Kadia80 in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 9353 vizualizari

 

simplu si aromat, pentru atunci cand poftesti ceva dulce.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 2 linguri de crema de branza (Philadelphia)
  • 4-5 nuci maruntite
  • 2 linguri de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere umplute la cuptor:

Se inlatura cotorul a 2 mere, cu ajutorul unei lingurite si se umple cu cate o lingura de crema de branza (Philadelphia), peste care se adauga nucile faramitate, apoi o lingura de miere. Sunt gata in 30 de minute la 200°C in cuptor cu ventilatie.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si scortisoara sau cuisoare

2

pentru adulti se poate adauga si un pic de vin in compozitie pentru o aroma mai deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Cris2711 1

25.11.2011, 13:31

a venit si vremea lor

mirela0911 1

25.11.2011, 19:41

ce aromate sunt

Kadia80 1

26.11.2011, 18:34

multumesc mult¨

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte