Mere coapte

de onuta in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 9301 vizualizari

 

O RETETA RAPIDA SI USOARA. PUTETI SA FACETI DIN CATE MERE DORITI, EU AM FOLOSIT 4 MERE VERZI. SANT DE PREFERAT CELE IONATANE.
RETETA POATE FI ADAPTATA FOARTE BINE SI LA BANANE.

 

INGREDIENTE

  • mere ( 4-6 bucati )
  • scortisoara macinata
  • nuca
  • stafide
  • miere (8-9 lingurite )

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

1.Se spala merele  si se scobesc cu grija  pentru a se indeparta cotorul.( trebuie avut grija sa nu se desfaca si baza marului ).

2.Se pun merele intr o tava, iar in  scobitura formata se preling cate 2 lingurite miere, nuca, se pun stafidele si la final scortisoara. ( acestea se pun de preferat dupa gustul fiecaruia ).

3.Apoi se baga la cuptor circa 25 minute.

4.Se scot ,se pun pe un platou iar peste merele coapte se mai poate prelinge o lingurita de miere .

5.Se pot manca si calde dar si reci, dupa ce sant tinute putin la frigider.( in acest caz se pot garnisi si cu putina frisca ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere