Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia,apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta pana cand aluatul nu se mai prinde de mana.Lasam la dospit,la loc cald pana cand aluatul isi dubleaza volumul.
Intre timp dam salamul si cascavalul pe razatoare,apoi impartim in 2 parti egale.
Cand e dospit,impartim aluatul in 2 bucati.Presaram faina pe masa/planseta si intindem o foaie,pe care o ungem cu putin ketchup,presaram o parte din salam,apoi o parte din cascaval si rulam strans,cu grija.Taiem rulada rezultata in bucati de aproximativ 2-3 cm.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt/folie de aluminiu si putin ulei,si se mai lasa 15 minute la crescut.Dupa ce au crescut,ii ungem cu galbenus si ii dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.
Pofta mare!!!