Melcisori cu nuca de cocos, pentru cafeaua de dimineata si nu numai
Preparare Melcisori cu nuca de cocos
Se pune faina intr-un vas. Se pune peste faina drojdia dizolvata in laptele caldut si cu o lgt zahar. Se framnata aluatul adaugandu-se uleiul, zaharul, sarea si otetul. Trebuie sa iasa un aluat nu foarte tare care se lasa la crescut in loc cald pentru 30 minute.
Intre timp, pregatim umplutura. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul si nuca de cocos. Lasam sa dea cateva clocote apoi lasam la racit.
Pe masa infainata intindem aluatul in grosime de aprox. 0.5 cm si o ungem cu nuca de cocos racita. Se ruleaza bine duap care taiem felii groase de cca 4-5 cm. Se aseaza cu fata in sus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra.
Melcisori cu nuca de cocos sunt atat de fragezi si aromaaaati!!! Pofta buna va doresc!