Melci din foietaj cu umplutura de pizza

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2013 | 7735 vizualizari

 

Fac deseori acesti melcisori pentru ca se prepara rapid si sunt buni de rontatit in fata televizorului, sau de luat ca pachetel pentru serviciu.

 

INGREDIENTE

  • - un pachet aluat foietaj;
  • - 4-6 linguri ketch-up de casa/suc de rosii amestecat cu condimente si putin usturoi pisat;
  • - 200 gr. cascaval ras pe razatoarea cu gauri mari;
  • - o mana de masline fara samburi;
  • - 6-8 felii de bacon;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru (din belsug)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu umplutura de pizza:

Aluatul se lasa la decongelat la temperatura camerei.

Intindem foaia presand putin cu sucitorul, intindem pe toata suprafata ei ketch-up de casa (sau suc de rosii), radem cascavalul, punem maslinele taiate rondele subtiri, adaugam bacon-ul taiat in bucatele late de 2 cm . Presaram sare, piper si cimbru.

Rulam foaia umpluta, destul de strans, pe lungime.

Din ruloul format taiem bucati late de 3 cm. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam melcisorii formati.

Ii coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15-20 minute pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu umplutura de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu leurda si miez de lapte