Melci cu seminte si cartofi

de madi_marin in Piine, 4 Feb 2010 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 100 g iaurt
  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de cartofi
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 linguri seminte de dovleac neprajite
  • susan pentru decor
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu seminte si cartofi:

Se pun ingredientele (fara susan) in cuptorul de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Cand e gata se pune aluatul pe masa pudrata cu putina faina, se intinde sub forma de dreptunghi, se taie fasii. Din fiecare fasie se face cate un rulou lung, care apoi se ruleaza sub forma de melc. Se tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt si se aseaza frumos melcii unsi cu putin ulei si presarati cu susan. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu seminte si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Michelle 1

04.02.2010, 22:21

arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-baghete aromate cu verdeturi