Pestele este saptamanal nelipsit de pe masa noastra . Imi place sa servesc cand primesc oaspeti , platouri cu peste .
Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste .
Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in faina alba , asezati -le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei si dati la cuptor 20 minute . Cand observati ca medalioanele sunt patrunse ,asezati pe fiecare o feliuta de cascaval subtire si o felita de bacon rasucita . Introduceti inca 5 minute la cuptorul fierbinte .
Serviti medalioanele de somn calde pe platori decorate cu felii de citrice si salata verde , insotite de masline si rosioare si ardei .
1
Am ales sa folosesc zeama de citrice si mustarul pentru ca somnul este un peste mai gras . Bineinteles ca puteti folosi orice alt sortiment de peste , reducand din zeama de citrice .