Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte

de silvi0ara in Curcan, 20 Feb 2013 | 7579 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

20.02.2013, 12:05

Oooooooo ce bun

silvi0ara 1

20.02.2013, 12:11

Mersi Dia.

Sylvia 1

20.02.2013, 12:21

superb !

Bya Ralu 1

20.02.2013, 12:35

delicios

silvi0ara 1

20.02.2013, 12:38

Sylvia

silvi0ara 1

20.02.2013, 12:39

Bya ralu,mersi.

Angelina_Elena 1

20.02.2013, 12:46

ce bunatate!

Alexandra Elena 1

20.02.2013, 13:04

ce bine arata

Bunica 1

20.02.2013, 13:10

Wow ce rumeniteee!

Rocsi 1

20.02.2013, 14:41

Minunate si foarte bune!

simona72 1

20.02.2013, 15:32

excelenta idee

Doinavar 1

20.02.2013, 16:33

Curcan, curcan ... E bun, nu are colesterol! Foarte bun.

ianculubita 1

20.02.2013, 17:27

Mmmm ce combinatie si ce bun trebuie sa fie!!

MotanLaOale 1

20.02.2013, 17:57

Zamfira 1

20.02.2013, 21:23

silvi0ara 1

20.02.2013, 21:48

Multumesc frumos tuturor.

jolygina 1

21.02.2013, 03:16

silvi0ara 1

21.02.2013, 10:23

reisnaor_2006 1

30.10.2014, 16:43

silvi0ara 1

05.11.2014, 20:12

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:24

silvi0ara 1

04.05.2016, 16:28

:"> :"> :">

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de curcan