Mazare cu costita afumata

de adry88 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2013 | 2969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de mazare
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri faina
  • marar
  • patrunjel verde
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita afumata:

Mazarea o scurgem de zeama si o clatim.

Punem mazarea la fiert cu apa si sare,lasam sa fiarba cca 3 min dupa care scurgem de apa.

In tigaie calim putin ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si bulionul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam mazarea,costita afumata si apa cat sa acopere,

Cand incepe sa fiarba adaugam 2 linguri de faina amestecata cu putina apa si amestecam,adaugam marar si condimente dupa gust,lasam sa fiarba pana se ingroasa,la final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pipote si inimi