Mazare cu carne de vita si cartofi

de Tabita _ in Vita, 1 Iun 2013 | 7942 vizualizari

 

O mancarica gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare (2x400g)
  • 400 g carne de vita pentru gulas
  • 4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • putin ulei/unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita si cartofi:

Se curata legumele de coaja

Ceapa se toaca, carofii se taie cubulete mici, 1 morcov se taie rondele subtiri, ceilalti morcovi se dau pe razatoarea mica.  Se scurge apa din conserve si se clateste mazarea pana ce apa devine clara.

Intr-o oala se pune untul sau uleiul la incins se adauga ceapa si se lasa pana devine sticloasa.

Se adauga morcovii si se lasa pana isi schimba culoarea si se inmoaie putin.

Se adauga carnea si se lasa sa se caleasca pe ambele parti.

Se adauga apa cat sa acopere carnea, se pune vegeta si se lasa sa fiarba la foc mic. 

Cand carnea e aproape gata, se adauga cartofii. Daca e necesar mai completati cu apa.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga mazarea. Apoi, marar, sare, piper, dupa gust.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vitel