Mazare cu carne de vita

de Lau in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2019 | 3022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vita (pulpa am avut eu)
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5-6 frunze de usuturoi verde
  • 2 linguri bulion de casa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • foaie de dafin
  • 600 g mazare congelata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de vita:

Carnea de vita o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert cu apa, sare si o frunza de dafin.

Cand carnea este fiarta, o prajim in uleiul incins.

Ceapa o tocam marunt si o adaugam peste carne.

Lasam sa se caleasca cca 2-3 min, dupa care adaugam bulionul, condimente dupa gust, 2 cani de apa, mazarea, usturoiul tocat si lasam sa fiarba cca 10 min pana ce este fiarta mazarea.

Servim cu marar proaspat tocat sau patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (9)

dantes 1

20.11.2019, 12:03

Buna!

Rahela Velicu 1

20.11.2019, 14:18

Rocsi 1

20.11.2019, 19:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carnati