Mazare cu carne de pui

de Julie in Pui, 5 Iul 2010 | 7242 vizualizari

COMENTARII (14)

lia maria 1

05.07.2010, 09:33

sunt prima deci o portie va rog

Julie 1

05.07.2010, 09:40

Imediat ,Lia!

Rocsi 1

05.07.2010, 10:30

una din mancarurile kre imi plac sa stii

Corinuta 1

05.07.2010, 10:37

Julie, ce bunatate ai facut!

madi_marin 1

05.07.2010, 11:02

tare buna mancarica.....

Julie 1

05.07.2010, 12:04

Rocsi, Corina, Madi, va servesc cu drag!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 14:15

julie, il trimit si eu pe doru, ca e innebunit dupa mazare si demult nu i-am mai facut

ana 1

05.07.2010, 14:17

Nici eu nu am mai preparat demult mazare,buna idee

Julie 1

05.07.2010, 15:37

Pusik, Ana, acum asez masa...gata! am deschis si usa...va astept!

mihaelar63 1

05.07.2010, 22:51

buna mazarea , mai ales aceasta noua imi plac grozav cum ai asezat fasiutele de pui

mihaelar63 1

05.07.2010, 22:53

tips- o lingurita de zahar potenteaza gustul si aroma mancarii de mazare

Julie 1

06.07.2010, 08:42

Multumesc de sfat, Mihaela. S-a retinut!

nadina73 1

07.07.2010, 00:41

am ajuns si la tine sa papsuper bun nota 10

Julie 1

07.07.2010, 09:04

Pofta buna ,Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu pui