eu am cumparat ieri un ulei si m-am grabit si acuma cand am citit vad ca nu este ulei de masline ci ulei din m-ai multe soiuri( ulei rapita, ulei de samburi de struguri,ulei de orez,ulei de porumb, si ulei de susan) merge si cu uleiul asta?
sper sa-i placa lui sotul meu ca el este cu maslinele negre, mi-e imi plac cele verzi gata am terminat de facut reteta ta, numai ca nu am avut oregano da am folosit si eu ulei de masline virgin este bun, mie nu imi place la prajeala de ex, parca miroase a medicament, dar ceea ce prajesti in el nu ii schimba gustul, mie uleiul de masline imi place doar la salate s-au alte preparate cum ar fii maslinele tale etc
le-ai si facut ulei de masline extra virgin se foloseste la salata,la gatit isi pierde aroma,nu se comporta bine la temperaturi ridicate.foloseste-l ptr aroma,lasa-l pe ala care nu-i virgin ptr gatit
Si eu vreau , Am descoperit acum maslinele Kalamata , acelea care au o tenta movulie , nu sunt nici verzi , nici negre .
Cred ca maslinele marinate astfel ar sta bine intr-o salata de cartofi