Marinata de macrou

de ianculubita in Peste, 12 Apr 2013 | 18241 vizualizari

COMENTARII (17)

delia64 1

12.04.2013, 08:59

ionela2682 1

12.04.2013, 09:01

Am mancat si eu asa ceva ..bun de tot..si arata super fain la tine !

marianascarlat 1

12.04.2013, 09:16

MotanLaOale 1

12.04.2013, 09:33


Dupa cat timp este bun de mancat??

_Alina_ 1

12.04.2013, 10:15

Bunica 1

12.04.2013, 10:17

o fac si eu si ne place foarte mult!

Bunica 1

12.04.2013, 10:17

cel mult o saptamana,Motane

Miha 1

12.04.2013, 10:25

"1 pumn mare cu sare(un pumn de barbat)" un pumn de barbat mai slabut... mai bine facut?

kukibella 1

12.04.2013, 10:38

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 10:43

place

deyutzky 1

12.04.2013, 10:45

CookieMonster 1

12.04.2013, 11:30

imi place

Satisfyyourcravings 1

12.04.2013, 11:40

Wow! Ce bunătate ne-ai adus1

ianculubita 1

12.04.2013, 14:03

Miha,Miha....

ianculubita 1

12.04.2013, 14:06

Motan,Bunica,cu reteta asta se poate manca dupa 2zile,eu nu am avut rabdare mai mult!!!

Rocsi 1

12.04.2013, 20:17

Mamei ii place foarte mult

diana_k 1

12.04.2013, 20:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat