Mancarica de vara cu copanele

de MorosanuDaniela Cornelia in Pui, 14 Mar 2018 | 3120 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos!!!

Gust delicios de primavara - vara!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui
  • 3 ardei grasi
  • 3 ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • rosii chery
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • verdeata si putin ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de vara cu copanele:

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca.

Legumele curatate si spalate, le taiem fasii lungi si grosute, le punem in alta craticioara cu putin unt, adaugam pulpele putin parpalite si rosiile cherry, apoi condimentele si le lasam sa se inabuse, adaugand un pahar cu bere peste.

Sunt gata cand pulpele si legumele se simt fierte, adaugam verdeata tocata.

Simplu, rapid si gustos!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vara cu copanele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu arpagic si ciuperci