Mancarica de dovlecei si ciuperci

de Ina in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 12464 vizualizari

 

Dovleceii mi-i luase sotul sa-i fac gratinati, dupa reteta de la medioto. Numai ca, avand calculatorul defect, nu mai stiam reteta :))). Asa ca, fiind si zi de post, i-am facut mancarica. A fost delicioasa, ca un ghiveci. Promit sa fac si gratinati, data viitoare :)))

 

INGREDIENTE

 

  • 2 dovlecei
  • 6 ciuperci mari
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • jumatate de telina
  • 400 g rosii in bulion
  • marar, patrunjel verde
  • sare, piper

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei si ciuperci:

 

    Ceapa, morcovul si telina se taie fideluta si se calesc in putina apa cu ulei, pana capata o culoare aurie.

Completam cu o cana de apa, apoi adaugam cartofii taiati cubulete, ciupercile si la final dovleceii.

Cand sunt aproape fierti dovleceii, punem in mancarica rosiile tocate marunt si mai lasam sa fiarba 5 minute.

Potrivim de sare si piper.

Cand oprim focul presaram deasupra mult patrunjel si marar verde.

 

 

TIPS-URI

1

De post

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu ciuperci si usturoi la wok