Cautam burta si am vazut coada de porc la macelar.
N-am mai mancat de mult timp, a iesit tare buna.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/01/mancarica-de-coada-de-porc-cu-rosii.html
Fierbeti coada de porc 2 minute in apa cu sare si aruncati apa. Puneti-o din nou la fiert in apa cu sare, cimbru uscat si foaie de dafin . Am pus 1/2 ceapa si un morcov intreg curatat. Curatati de spuma in mod regulat daca o fierbeti la oala normala - timp de ora jumatate. Am fiert 50 de minute la oala minune - lasati 40 de minute caci era un pic prea fiarta. Scoateti coada fiarta, taiati-o bucati si puneti-o la prajit in ulei. Adaugati 1/2 ceapa tocata si usturoiul tocat. Sotati 5 minute impreuna. Varsati deasupra sosul de rosii, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat (puteti pune si morcovul fiert taiat rondele). Am adaugat 10 cl de zeama/supa fierbinte de pui si am lasat sa fiarba la foc mic 15-20 minute.
Serviti cu orez sau cu salata de varza marinata ca mine.