Mancare de urzici

de kamy in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 5213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • 2 ling.faina
  • 4-5 ling.ulei
  • lapte
  • usturoi
  • sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de urzici:

Urzicile se spala bine in mai multe apa si se pun la fiert in apa cu sare,pana se inmoaie coditele.Se scurg bine(nu aruncati toata apa)dupa care se toaca marunt(eu le toc manual,cu tocatorul de plastic)

Intr-o cratita se pune uleiul,faina,se amesteca putin dupa care se adauga urzicile scurse,amestecam bine,punem un pahar din zeama in care au fiert urzicile si complectam cu lapte.Punem sare,piper,usturoi pisat dupa gust si amestecam continuu pana se ingroasa.Daca mai trebuie se adauga lapte.

Se serveste alaturi de ochiuri,snitele,cordon bleu,etc

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de urzici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

kamy 1

20.04.2011, 00:22

lilik...da chiar te astept

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:21

numai le admir saptamana aceasta nu se mai mananca urzicile oricum au iesit f bune

kamy 1

20.04.2011, 22:53

mamaie...de ce nu se mai mananca?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu cascaval, marar si patrunjel