ptr ca mi-au ramas pulpele fierte de la supa,am facut o improvizatie...foaaaarte buna
Eu am avut pulpele gata fierte ramase de la supa.
Am luat pielea si oasele,am taiat carnea bucatele dupa care am prajit-o putin in ulei.
Am pus carnea in vasul pentru cuptor.
In uleiul in care am prajit carnea,am pus ceapa taiata marunt,am calit-o putin si am adaugat pastrama taiata fasiute,am mai calit putin si am adaugat ciupercile scurse bine.Le-am lasat sa se calesca 5 min,dupa care am pus supa si vinul.Am lasat sa fiarba cateva minute,le-am pus toate peste carnea de pui si am bagat vasul in cuptorul incins, pentru 15-20 min cu capacul pus.
Intr-un castronel am batut bine oul,am pus sare,piper,usturoiul zdrobit,smantana si patrunjelul verde.
Am scos vasul din cuptor,am pus smantana cu oul peste si am mai lasat mancarica in cuptor 10 min(fara capac)
Se pune patrunjel verde si se serveste cu mamaliguta si.. un pahar de vin alb sec.
pofta buna!!!
1
Daca aveti pulpe proaspete( sau piept de pui),le dezosati,dati pielea jos,le taiati bucatele,le prajiti in putin ulei,adaugati supa de pui si le fierbeti bine.