Luam cartofii si ii curatam. Ii spalam si ii taiem cuburi potrivite,ca marime. Ii punem intr-o cratita la fiert cu un praf de sare. Ii fierbem cam pe 3 sferturi(deci nu ii fierbeti foarte bine ca sa nu se sfarame).
Ardeii ii punem la copt. Dupa ce s-au copt ii punem intr-un bol si ii acoperim cu un capac. Ii lasam putin sa se racoreasca apoi ii decojim.
Pieptul de pui il spalam. Il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem bucatelele de pui si le rumenim pe ambele parti,doar putin si la foc potrivit.
Peste adaugam cartofii ,fierti pe 3 sferturi si scursi bine de apa. Ardeii kapia ii facem fasii si ii punem tot in tigaie peste pui. Invartim bine si lasam astea pe foc cam 2 minute. Smantana o amestecam cu zeama lasata de ardei ,apoi o turnam peste tot amestecul de mai sus. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam doar cateva clocote .(cat sa fie si puiul facut). Mararul il tocam marunt si il turnam peste mancare.
Inchidem focul aragazului,incorporam bine si verdeata si acoperim cam 10 minute cu un capac,pentru ca aroma mararului sa patrunda bine.
Pofta buna!!!