Mancare de orez nedecortificat(maro) cu pui si legume

de rivka in Pui, 8 Ian 2010 | 9750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg orez maro nedecortificat
  • 1 piept de pui cca 300 grame
  • 1 ceapa
  • 3 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 2 catei usturoi
  • condimente pentru pui
  • sos de soia 3 linguri
  • piper
  • ulei masline
  • o cescuta de apa
  • sos de chilli dulce pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de orez nedecortificat(maro) cu pui si legume:

Pieptul de pui taiat cubulete se condimenteaza se stropeste cu piper si 3 linguri de sos de soia si se da la frigider cca 30 minute.

Orezul nespalat se fierbe in apa 15 minute dupa indiatiile de pe ambalaj.Se scurge bine de apa.

Ceapa se toaca marunt, la fel usturoiul, ardeii capia, morcovii se dau pe razatoare, se aseaza impreuna in tigaie in putin ulei masline, si amestecandu-se se lasa la inabusit cca 5 minute se adauga carnea de pui se amesteca, apoi cca o cescuta de apa, si se lasa la foc mic la inabusit cca 10-15 minute se ridica capacul sa scada apa.

Cand si orezul e gata si scurs de apa se amesteca puiul cu orezul.

Se serveste cald cu sos de chilii dulce.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de orez nedecortificat(maro) cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

08.01.2010, 20:47

e si foarte bun, se spune ca orezul acesta maro este foarte sanatos

Miha 1

08.01.2010, 21:48

Hi hi...ce haioasa ai fost...cica desfac borcanele acolo in magazin...

rivka 1

08.01.2010, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu lamaie si tartufo