Mancare de mazare cu ciuperci

de Zamfira in Mancaruri de post, 15 Ian 2013 | 4674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g mazare
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1-2 morcovi
  • 3 linguri bulion
  • ulei
  • sare, piper, boia dulce
  • patrunjel verde sau uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ciuperci:

Curatam si spalam cepele si morcovii, tocam marunt ceapa, morcovii ii dam pe razatoarea mai mica, apoi calim legumele impreuna iar spre final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam mazarea si ciupercile (am folosit mazare congelata si ciuperci din conserva). Completam cu apa si cele 3 linguri de bulion, lasam la fiert 30 - 40 minute. La final adaugam patrunjel verde tocat sau patrunjel uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

17.01.2013, 21:41

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:48

nu am mai papat combinatia asta

Zamfira 1

18.03.2013, 23:03

merita sa incerci, combinatia e buna!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei