Mancare de mazare cu carne

de Rocsi in Porc, 24 Sep 2010 | 27365 vizualizari

COMENTARII (14)

ionix 1

24.09.2010, 20:32

iau si yo pt sot si plec...

Miha 1

24.09.2010, 21:54

Buna bunuta.

rivka 1

24.09.2010, 22:10

foarte buna! imi place fff mult mazarea!

Bucataras Medi 1

24.09.2010, 22:21

vreau si eu o portie...............

Rocsi 1

25.09.2010, 17:41

multumesc fetelor de aprecieri si furculite

Corinuta 1

25.09.2010, 22:07

Foarte buna mancarica! Bravo Rocsi!

Rocsi 1

25.09.2010, 22:36

mersi corina

nadina73 1

29.09.2010, 00:40

am sosit si eu ca melcu vorba lui inala spartu targuluidar sant in criza de timp asa ca las doar furcile si un

Rocsi 1

29.09.2010, 11:52

multumesc mult nadina

ela 1

01.10.2010, 12:37

cat imi place mancarea asta.... dar nu pot manca pt ca imi este tare rau de la mazare

Rocsi 1

01.10.2010, 13:27

ela

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:57

yam, yam si eu la masa...cam tarziu...dar savurez

MariusPopa 1

04.06.2018, 20:31

ardel galben rosuin mancarea de mazare?! vegeta, linga toate legumele alea?! ESTI UN KILER, nu bucatar!

Rocsi 1

05.06.2018, 11:13

Cu 8 ani in urma, da, foloseam vegeta, pentru ca asa consideram atunci si credeam ca este ok. Anii au trecut, am mai prins experienta si acum folosesc amestec natural de legume. Si da, folosesc ardei la mancarea de mazare, pentru ca noua ne place, dar pe dumneavoastra nu va obliga nimeni sa il folositi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii