Mancare de linte cu sos de smantana

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 30 Ian 2016 | 5314 vizualizari

COMENTARII (27)

Alexandra Burz 1

30.01.2016, 20:57

Bya Ralu 1

30.01.2016, 20:59

alexandra

-Licurici- 1

30.01.2016, 20:59

Sa stii ca eu vreau! Imi place mult lintea, iar mancarea ta arata foarte bine!

Constelatialeu 1

30.01.2016, 21:09

Mananc doar smantana cu o roata de parmezan...

diaconta 1

30.01.2016, 21:18

Nu sunt mare prietena cu lintea dar arata bine mancarea ta

Ina 1

30.01.2016, 21:23

Imi place lintea, dar parc-as manca la Seby in seara asta ))

Bya Ralu 1

30.01.2016, 21:43

licurici te astept la masa

Bya Ralu 1

30.01.2016, 21:44

cleme )

Bya Ralu 1

30.01.2016, 21:44

multumesc dia ,e buna sa stii

Bya Ralu 1

30.01.2016, 21:45

ina dute la seby atunci )

Ina 1

30.01.2016, 21:50

)))

MotanLaOale 1

30.01.2016, 21:54

Bya Ralu 1

30.01.2016, 22:01

CameliaR 1

31.01.2016, 00:09

Trebuie sa ne dai si noua din papica asta delicioasa!

Bya Ralu 1

31.01.2016, 06:19

andipanda 1

31.01.2016, 11:33

Daca o fierbi 40-50 min,lintea e dezintegrata.Ai fiert vreodata linte?

mirela0911 1

31.01.2016, 11:48

Interesanta papica ta!

Bya Ralu 1

31.01.2016, 17:34

andipanda si aceasta a fost fiarta,pe punga scrie 30-40 minute si nu e dezintegrata!imi pare rau

Bya Ralu 1

31.01.2016, 17:34

multumesc mirela

sebirizescu 1

31.01.2016, 20:38

Bya Ralu 1

31.01.2016, 22:07

mihaelar63 1

01.02.2016, 05:37

Pune si tuo portie , carnita dau eu )

Gicuta 1

01.02.2016, 08:48

Gherca Daniela 1

01.02.2016, 09:54

Bya Ralu 1

01.02.2016, 12:53

fara carne mihaela )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu broccoli si conopida