Mancare de legume cu pulpe de pui

de Rahela Velicu in Pui, 10 Iun 2019 | 3738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 100 g orez
  • 1 borcan de mazare
  • 1 conserva de porumb fiert
  • 50 ml ulei
  • marar verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume cu pulpe de pui:

Calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovii dati pe razatoare in ulei incins pentru 10 minute.

Adaugam 1 cana de apa, orezul si porumbul si lasam la fiert 15 minute.

Prajim pulpele de pui doar pana cand incep sa se rumeneaca.

Punem legumele fierte intr-un vas termorezistent, adaugam si mazarea si sare dupa gust. Apa aduagam suficienta cat sa acopere legumele. Adaugam si carnea de pui si dam la cuptor pentru inca 30 de minute. La final adaugam marar verde toacat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor