Mancare de dovlecei cu pui

de Rahela Velicu in Dulciuri, 14 Iun 2018 | 1927 vizualizari

 

O mancare simpla, dar foarte gustoasa, gatita cu DELIKAT pentru pui si amestec de ierburi si marar pentru un plus de aroma si savoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare/ 2 dovlecei mici
  • 1 kg de rosii
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • carne de pui
  • 50 ml ulei
  • condiment pentru pui de la DELIKAT
  • amestec de ierburi si marar de la DELIKAT
  • oregano
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu pui:

Presaram condiment pentru pui de la DELIKAT peste carnea de pui si o prajim in ulei incins.

Ceapa si ardeiul le taiem julienne si le punem la calit. Le lasam 7-8 minute, doar sa se patrunda putin, dupa care adaugam dovleceii taiati rondele.

Mai lasam cateva minute, apoi adaugam rosiile date pe razatoare si o cana de apa. Presaram sare si piper, oregano si amestecul de ierburi si marar de la DELIKAT, apoi adaugam carnea prajita. Acoperim cratita cu un capac si lasam la fiert 15-20 de minute. Mai amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

La final adaugam marar verde tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Dovleceii nu i-am curatat de coaja.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei dulci sau sarate