Mancare de cartofi cu carnati

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 20 Ian 2011 | 8544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Cartofi
  • 400 g Carnati
  • 4-5 cepe
  • 1 ardei
  • 4 linguri rosii maruntite(conserva)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 legaturi marar
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carnati:

Carnatii se taie felii si se prajesc in putin ulei. Cand sunt prajiti sunt scosi intr-o farfurie.

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul ramas de la carnati 2-3 min.

Cartofii se curata, se taie cuburi si se pun peste ceapa.

Se adauga ardeiul, boiaua, putina sare si apa cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert.

Dupa 15 minute se pun si carnatii prajitzi si se mai fierbe 15 min.

Se adauga rosile maruntite si bulionul, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe 10 min.

Se toaca marunt mararul si se pune in cratita, se amesteca si se mai lasa 2-3 clocote.

Eu am mancat-o cu muraturi asortate (gogonele, varza, conopida,  ardei umpluti cu varza)

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti