Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto

de Catalina L in Fructe de mare, 15 Mar 2015 | 4654 vizualizari

 

Nu este o reteta facuta exprès va asigur, dar nu puteam arunca bunatate de sos de scoici de la pranz......in plus imi ramanea un pic de mamaliga de ieri seara :))
Cel mai greu mi-a fost sa aleg categoria si tara de origine a acestei retete - am pus Bulgaria pentru ca au scoici si fac mamaliga
Va asigur in sos am pus numai cantitatea de vin precizata :))

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga de ieri sera
  • Sos de midii cu smantana de la pranz
  • cam atat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto:

Facem mamaliga sambata seara- nu va spun cum pentru ca stiti mai bine decat mine :)) Rezervati restul la frigider - nu se stie niciodata....

Pregatim sosul de midii cu smantana : vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/midii-scoici-in-sos-de-smantana-si-vin-alb-69181.html 

Pastrati sosul ramas la frigider ( daca ramane - mie mi-a ramas )

Incalziti bine mamaliguta si sosul si serviti-le imediat..

Voilaaaa o actiune buna. ....am reciclat resturile si am mancat bine. 

Va pup si o seara buna daca cititi reteta seara :))



TIPS-URI

1

Reciclati resturile !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu sos de midii si smantana -reteta misto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti picanti cu creveti si sparanghel