Mamaliga in paturi cu branza si smantana

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 14677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • sare
  • branza de oaie sau burduf
  • 150 g slanina afumata
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in paturi cu branza si smantana:

 Nu am trecut cantitatile la faina de malai deoarece fiecare face mai multa sau mai putina mamaliga in functie de cate persoane servesc masa.

Am pus apa cu sare la fiert.Cand a inceput apa sa fiarba am pus incet in ploaie faina de malai si am amestecat continu sa nu faca cocoloase.

Mamaliga trebuie sa fie mai moale.

Intr-o tigaie am topit slaninuta afumata taiata cubulete mici.

Intr-un vas am pus un strat de mamaliguta,am stropit cu putina untura topita si jumarute de la slanina,am presarat branza din belsug si iar un strat de mamaliguta.

Se pune tot asa pana terminam ultimul strat cu mamaliga.

Se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se scoate,se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in paturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MIUTA 1

21.10.2011, 12:20

Mamaieelena te astept cu drag la o mamaliguta in paturi

MIUTA 1

21.10.2011, 12:21

Jolygina multumesc

mirela0911 1

21.10.2011, 21:49

Vin si eu la o portie ca-mi place place place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de capra afumata