Mamaliga cu branza la cuptor

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 9901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza
  • ulei
  • cantitatile in functie de cate persoane sunteti la masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza la cuptor:

din malai apa si sare se face o mamaliga
ungem o tava cu ulei si asezam..un strat de mamaliga un strat de branza(eu am folosit branza de oi)si tot asa pana terminam ingredientele..eu mereu las ultimul strat de branza...
Dam la cuptor 20 min...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adnas54 1

23.03.2010, 18:50

Si eu o fac, doar ca mai adaug si smantana in branza, iar in ultimul strat de mamaliguta, fac 3-4 adancituri in care pun cate un ou. Dau la cuptor pana se prinde crusta la ou. Sa incercati... e super.

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:52

f buna, si eu fac asa

elena1988 1

02.02.2011, 16:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor