Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Scriu si reteta la mamaliga mea, la care de data aceasta am masurat cantitatile exacte. Ca porii, am impartit-o in 4.
Se pun apa, sarea si uleiul intr-un tuci si, inainte de a clocoti apa, se adauga malaiul, amestecandu-se in acelasi timp. Se lasa la foc mic sa se coaca, amestecandu-se din cand in cand. La final se toarna intr-un/o castron/farfurie umezit/a cu apa rece sau se rastoarna pe un carpator.
1
Se pune o lingura de ulei in mamaliga pentru a nu se lipi prea tare de tuci.
2
Malaiul se pune inainte de a clocoti apa pentru a nu se forma cocoloase.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult